Vakmanschap & Gastvrijheid

Inspiratie menu.


Voorgerecht:
Frisse tartaar van zeebaars met ponzu gel, sinaasappel en zeebanaan

Tussengerecht: 
Paté de Campagne met crème van dadel, cornichon en zwarte peper crumble

Tussengerecht: 

Kabeljauw rugfilet met buikspek, kreeftenschuim en koolrabi

Hoofdgerecht: 
Runder entrecote, pommes paulo, peen, asperge, tijm/sjalottenjus

Dessert: 
Aardbeien cremeux, witte chocolade mousse, basilicum, passievrucht en meringue

Totaal

€90,00 per persoon.
Vanaf 6 personen te boeken.
Het menu is inclusief amuse en vers gebakken broodjes.
Uitbreiden met een gang extra €15,00 per persoon.
Bijpassende wijnen 5 gangen €39,00 per persoon.
Extra glas wijn bij uitbreiding €8,00 per persoon.

Heb je specifieke wensen, voorkeur voor ingrediënten of wil je iets uitbreiden/aanpassen?
Ik denk graag met je mee! Veel is bespreekbaar.